Ga terug naar alle bedrijven

Adviesbureau Organisatiesysteem BV

Samenvatting

Snel praktische begeleiding naar uw certificaat
Adviesbureau Organisatiesysteem helpt u bij het opzetten, invoeren en onderhouden of upgraden van de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA normen.

De vastlegging van uw bedrijfsprocessen bieden wij aan middels ons unieke online systeem. Hierin staat beschreven hoe uw bedrijf voldoet aan de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA normen. Wij zorgen dat het online systeem altijd up-to-date is, zodat u probleemloos uw certificaat kunt halen.

High Level Structure voor ISO 9001 en ISO 14001
De High Level Structure (HLS) dient als basis van de ISO 9001 en ISO 14001 normen. Deze structuur zorgt ervoor dat uw processen goed op elkaar zijn afgestemd en eenvoudig te integreren zijn in andere managementsystemen. De ISO 27001 heeft de HLS-structuur reeds als basis.
Organisatiesysteem BV helpt uw bedrijf te voldoen aan deze eisen, zodat u zorgeloos kunt opgaan voor uw managementcertificaat.

Geen grote investering ineens, wij ontzorgen u
Wij nemen u alle zorg uit handen. Van het inrichten van het online systeem tot en met het uitvoeren van de interne audits en het aanpassen van de documenten. U staat bij ons centraal. Wij sluiten met u een leasecontract af. Dit betekent geen grote investering ineens maar slechts een gering bedrag per maand. In één online omgeving leggen wij al uw bedrijfsprocessen vast.

Geen grote investering ineens, maar slechts een gering bedrag per maand.

Reeds gecertificeerd?
Als uw bedrijf al gecertificeerd is dan kan Organisatiesysteem u adviseren hoe u uw managementsysteem up-to-date te houdt en zo uw certificering behoudt.

Heeft u vragen, advies of hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan.

Organisatiesysteem BV maakt onderdeel uit van JR Quality Holding BV.

Website
https://www.organisatiesysteem.nl/


Contactgegevens
jelis@organisatiesysteem.nl
0318505750

Bezoekadres
Plesmanstraat 31
3905 KZ, Veenendaal