Laatste kans aanmelden: ‘Energietransitie en andere supergrappige probleempjes’

Datum: 12 Oktober 2021
Aanvang: 15:15
Locatie: Het Perron, Sportlaan 11-13

Graag nu aanmelden
Exclusief voor BOV-leden komt Raoul Heertje, onder andere bekend van Dit was het Nieuws, op dinsdag 12 oktober 2021 naar Het Perron. In deze school voor vmbo, praktijkonderwijs en mbo niveau 2 vertelt Heertje over ‘Energietransitie en andere supergrappige probleempjes’.

In diverse video’s is te zien hoe u relatief eenvoudig uw gebouw of uw buitenterrein kunt verduurzamen.

Circulair bouwen
Er zijn meer speciale gasten, zoals Frank van Woerden van Bouwbedrijf KUDO. Hij vertelt ons hoe bij zijn succesvolle bouwactiviteiten digitalisering en circulariteit samengaan. 

Aardgasvrij gebouw(d)
Aardgasvrije woningen, aardgasvrije bedrijventerreinen…. weinig mensen zullen tegen het principe zijn. Maar in de praktijk zal het een hele opgave worden om in 2050 aardgasvrij te worden. Praktijkvoorbeelden, het liefst dicht bij huis, kunnen helpen om ambities om te zetten in realisatie.

Daarom zijn we blij dat we op 12 oktober het woord kunnen geven aan Carina Nørregaard, architect en partner bij LIAG. Zij is als architecte nauw betrokken bij de realisatie van Aurora, het nieuwste, aardgasloze onderwijsgebouw van Wageningen University & Research (WUR).

De inloop start om 15.15 uur en het programma om 15.45 uur. Rond 17.30 uur praten we na onder het genot van een duurzaam hapje en drankje, waaronder biertjes van de Stadsbrouwerij Veenendaal. Meld u svp tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Bent u ondernemer maar (nog) geen lid van de BOV en wilt u ook komen? Stuur dan een e-mail naar office@boveenendaal.nl.

Coronatoegangsbewijs
In verband met de huidige coronaregels heeft u als deelnemer voor deze fysieke bijeenkomst een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs kunt u aanmaken met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.

Hoewel we begrijpen dat er verschillend tegen de coronapas wordt aangekeken, conformeren de BOV en Het Perron zich aan de regels en worden er geen uitzonderingen toegestaan. 

De toegangsbewijzen worden op 12 oktober gecontroleerd door leerlingen van het Dulon College, die stage lopen bij Het Perron voor hun opleiding tot beveiliger. U begrijpt dat wij daarbij vertrouwen op uw onvoorwaardelijke medewerking.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV