Aanmelden Startup of the Year

Datum: 23 September 2021
Aanvang: 15:00
Locatie: Vonk360, Traverse 3 Veenendaal

Utrecht Region is één van de meest innovatieve regio’s van Nederland! Om de innovatieve startups (of bedrijven) in de spotlight te zetten, organiseren StartupUtrecht en de ROM Utrecht Region de Startup of the Year verkiezing (onderdeel van Crossroads).

In aanloop naar deze verkiezing, komt de roadshow naar Veenendaal! Tijdens de roadshow worden de startups en scale-ups geholpen het podium te pakken met een gratis pitchtraining gegeven door Viki Pavlic, zijn er inspirerende ondernemers op het podium en kan je je gelijk aanmelden voor de Startup of the Year verkiezing. Ook zal de ROM Utrecht Region zich hier presenteren. Uiteraard eindigen we met een netwerkborrel. Een unieke kans voor ondernemers om zich aan elkaar en aan de regio te laten zien!

Ben (of ken) jij een startup voor wie dit interessant is? Meld je dan HIER aan voor de Roadshow op donderdag 23 september 2021 van 15.00 – 18.00 bij Vonk360, Traverse 3. 

Programma:

  1. Opening wethouder
  2. Utrecht Region Startup of the Year Event (by Startup Utrecht)
  3. Pitch training (by Viki Pavlic EN)
  4. Pauze
  5. ROM Utrecht Region
  6. Lokale succesondernemer
  7. Netwerkborrel

Mail voor vragen naar investeren@romutrechtregion.nl Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV