Business Event Veenendaal 2022

Datum: 12 September 2022
Aanvang: 19:30
Locatie: De Basiliek, Wiltonstraat 56

Zet maandag 12 september 2022 vast in uw agenda want dan staan – tijdens hét Veenendaalse ondernemersfeest van het jaar – weer negen prachtige bedrijven op het podium tijdens het Business Event Veenendaal. Na twee jaar noodgedwongen pauze kijken we hier nu al naar uit!

Nadat de Voordrachtscommissie in de categorieën Jonge ondernemer/onderneming, MKB-Detailhandel en Grootzakelijkweer mooie bedrijven verzameld heeft, is de jury aan de slag gegaan. Kansrijke kandidaten worden bezocht, waarna medio juni de Genomineerden gekozen worden. Zij presenteren zich op 28 juni tijdens de pitchbijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis en worden de volgende dag bekendgemaakt. 

Dat is meteen ook het startschot voor de Genomineerden om campagnes op social media te starten om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor de Rabobank Publieksprijs.

Op 12 september vindt de feestelijke uitreiking plaats van de vier Awards in De Basiliek. Toegangskaarten kunt u binnenkort hier bestellen.

Wilt u als sponsor dit evenement mede mogelijk maken en uw naam hieraan verbinden, mail dan naar office@boveenendaal.nl voor alle informatie. U bent in ieder geval in goed gezelschap!Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 850 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV