Circulair Café 4 juli

Datum: 4 Juli 2024
Aanvang: 15:45:00
Locatie: Morsestraat 11, Ede

Uitnodiigng van Living Lab Regio Foodvalley Circulair

Om met inspiratie de zomer in te gaan nodigen wij u van harte uit voor het volgende Circulaire Café 2-in-1! Op 4 juli 2024 bent u van harte welkom bij onze partners Fydro en Fabriek Fris in Ede. Een informele ontmoeting met elkaar, een kijkje in de keuken bij deze innovatieve bedrijven, en gelegenheid om kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen. 

We zijn te gast bij Fydro en Fabriek Fris, ze zitten namelijk in hetzelfde gebouw! Een plek waar we zien hoe beton en textiel een nieuwe kans krijgen. Bij Fabriek Fris leert u hoe zij oude horecatextiel verwerken tot nieuwe kokskleding en hoe zij statushouders een kans bieden in hun confectieatelier. Vervolgens nemen we een kijkje bij Fydro, waar dunne betonnen platen worden gemaakt met een unieke glasvezelversterkingstechniek. Na de rondleidingen is er gelegenheid om eigen ideeën en initiatieven te delen. Kunt u hulp gebruiken, heeft u een mijlpaal te melden, zoekt u samenwerking? We leren samen! En uiteraard is er ruimte voor ontspannen ontmoeten en kennismaken bij de borrel. 

AanmeldenAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 850 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV