De Master Spreekt… over datagedreven innovatieve diensten in de ICT Valley

Datum: 5 Maart 2021
Aanvang: 13:00
Locatie:

Tijdens het kennis- en netwerkevent ‘De Master Spreekt…’ op 5 maart 2021 laten Sjoerd Perfors (Flitsmeister) en Lammert Vinke (InfoSupport) zien hoe technologie toegepast kan worden om problemen op te lossen.

Technologie an sich heeft geen waarde. Het gaat om toepassing van technologie om een probleem op te kunnen lossen. Zo slaan tech-bedrijven een brug tussen een bepaald domein en digitale technologie. Tijdens deze ‘De Master Spreekt’ worden hiervan twee aansprekende voorbeelden toegelicht binnen ICT Valley (samenwerking in de ICT-sector in de regio Foodvalley). 

Verwacht een inspiratiesessie waarin je nieuwe kennis en ideeën opdoet over digitale transformatie en datagedreven IT-organisaties. Er is ruimte voor discussie en interactie met de aanwezigen tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst.

Programma
13.00 – 14.15 uur De Master Spreekt… onder leiding van dagvoorzitter Ton Eusterbrock, sprekers Sjoerd Perfors en Lammert Vinke

 14.15-  15.15 uur Rondetafelgesprek en discussie met Marlies van Steenbergen, Sjoerd Perfors en Lammert Vinke

Praktische informatie
Datum: vrijdag 5 maart 2021
Locatie: Online, via Teams. Uitnodiging volgt na aanmelding
Deelname: Kosteloos

AanmeldenAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV