Digitale Meet & Greet XXL 20 mei

Datum: 20 Mei 2021
Aanvang: 08:00
Locatie: Online

Voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers

Kandidaten ontdekken kansen en werkgevers ontdekken talenten tijdens online gesprekken. Kennismaken staat centraal. Dit evenement is ontwikkeld voor werkgevers die zich in willen zetten voor inclusiviteit en voor werkzoekenden die mogelijk wat extra begeleiding nodig hebben. De Meet & Greet wordt georganiseerd door inclusieve werkgevers, het Leerwerkloket en WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag.

Tijdens de Meet & Greet XXL op 20 mei maken werkgevers op een informele manier kennis met enthousiaste werkzoekenden. Wie zijn deze werkzoekenden in de regio? Wat zijn hun talenten en mogelijkheden? De werkgevers maken kennis en bespreken de mogelijkheden die zij zien. De 1-op-1 videogesprekken vinden plaats via het ‘PowerPunt’ van Onbeperkt aan de Slag en duren ca. 10 minuten per gesprek. Werkgevers worden ook uitgenodigd om op deze dag deel te nemen aan een digitaal werkgeversontbijt met mooie voorbeelden over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking.

Werkzoekenden kiezen
Meer informatie en het programma vindt u op www.sociaalondernemenloont.nl.  Werkgevers kunnen zich tot 30 april HIER aanmelden.

Vanaf 1 mei kunnen de werkzoekenden zich aanmelden via www.onbeperktaandeslag.nl.
De werkzoekenden kiezen met welke werkgevers zij in gesprek willen.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV