Inclusieve regelingen en voorzieningen voor werkgevers

Datum: 21 Mei 2024
Aanvang: 15:00:00
Locatie: Online webinar

Uitnodiging van ION Vallei en De Normaalste Zaak

Weet jij het verschil tussen loonkostendispensatie en loonkostensubsidie? Wat houdt de no-riskpolis precies in? Wanneer kun je aanspraak maken op aanpassing van de werkplek of jobcoaching? En waar kun je terecht voor medewerkers met een visuele beperking? Voor werkgevers die medewerkers met een ondersteuningsbehoefte in dienst willen nemen of hebben, zijn er tal van voorzieningen en regelingen beschikbaar vanuit UWV en gemeenten. Maak jij al gebruik van alle mogelijkheden of wil je er meer over weten?

Programma
Sprekers:

  • Betsie Gerrits, Hoofd Werkgeversdienstverlening, UWV, over dienstverlening en advisering vanuit werkgeverservicepunten. 
  • Ellen Jacobs, Landelijk Manager voorzieningen en re-integratiemiddelen, UWV, over de verschillende voorzieningen en regelingen voor werkgevers. 

Tijdens de bijeenkomst is er tijd en ruimte voor vragen. Geef op het aanmeldformulier alvast aan welke vraag jij graag beantwoord ziet. Na deze bijeenkomst weet je waar je terecht kunt voor voorzieningen, regelingen en werkgeversdienstverlening en wanneer je er gebruik van kunt maken.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 21 mei, 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Online 
Voor wie: Werkgevers, HR-professionals, P&O-adviseurs, kwartiermakers en organisatieadviseurs die zich bezighouden met inclusie

Deelnemen: Aanmelden via deze link

Vriendelijke groet en graag tot 21 mei!Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 850 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV