Kick-off Living Lab Regio Foodvalley Circulair 2023-2026

Datum: 9 Februari 2023
Aanvang: 16:30:00
Locatie: AERES vmbo, Zandlaan 31 Ede

Uitnodiging van Living Lag Regio Foodvalley Circulair

U bent van harte welkom bij de kick-off van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair 2023-2026! Dit circulaire event vindt plaats op donderdag 9 februari bij AERES vmbo, Zandlaan 31 in Ede.

We maken het rond! 
Circulaire economie raakt de hele samenleving en is urgent. Door onze huidige omgang met energie, grondstoffen en hulpbronnen om te buigen en kringlopen rond te maken, werken we toe naar een toekomstbestendige samenleving. Hiervoor zijn fundamentele veranderingen nodig. Ondernemers, onderwijs & onderzoek en overheden in Regio Foodvalley zien circulaire economie als hét antwoord op die vraag naar verandering.

Op 9 februari – in de Week van de Circulaire Economie – organiseren we een kick-off event voor alle betrokkenen en geïnteresseerden. We oogsten de circulaire innovaties en ontwikkelingen van de afgelopen jaren en delen de ambities en kansrijke plannen voor de komende tijd. En we markeren onze inzet door de nieuwe samenwerkingsovereenkomsten te ondertekenen met bestaande en nieuwe partners. Gastspreker is ‘klimaatgeneraal’ Tom Middendorp.

Programma en aanmelden

Wilt u ook partner worden? U vindt meer inormatie in de bijlage!Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 850 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV