Kick-off Werkplaats Waterstof

Datum: 9 December 2020
Aanvang: 14:45
Locatie:

Waterstof als energiedrager heeft de potentie om de komende jaren een grote rol te spelen in de transitie van ons huidige fossiel gedreven energiesysteem naar een fossielvrij energiesysteem vrij van schadelijke emissies. Een transitie waarbij verschillende partijen vanuit de gehele energieketen bij betrokken (zullen) zijn. Van productie, opslag en distributie tot aan het verbruik van energie. Deze transitie speelt zich af op alle schaalniveaus binnen en buiten de grenzen van Regio Foodvalley. Waarbij allerlei waterstof initiatieven in toenemende mate geïnitieerd worden vanuit zowel het bedrijfsleven, overheid als wetenschap. Maar wat is de huidige staat van inzet van waterstof? Welke (technische) toepassingen zijn mogelijk? Waarom is het belangrijk om regionaal op te trekken en welke rol speelt Regio Foodvalley hierin?

Kick-off Werkplaats Waterstof
Om een antwoord op deze vragen te geven, de samenwerking tussen partijen te versterken en om innovatie een boost te geven wordt op 9 december vanaf 14:45 uur de kick-off van de Werkplaats Waterstof georganiseerd door Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Een Kick-off met een driedelig doel:

  1. Lokale partijen informeren en inspireren over lopende initiatieven en bestaande mogelijkheden m.b.t. waterstof.
  2. Aan elkaar verbinden van bedrijven, kennisinstituten, overheid en andere partijen op regionale schaal.
  3. Inventariseren van behoeften om de bijeenkomsten van de Werkplaats Waterstof in 2021 gezamenlijk in te vullen.

Programma Waterstop kick-off event
14.45 uur:
Portaal opent
15.00 uur: Officiële Welkom
15.05 uur: Introductie
15.15 uur: Interactief Moment 1
15.30 uur: Inspiratie Roulette 
16.00 uur: Interactief moment 2
16.10 uur: Themasessies (parallel)
16.45 uur: Interactief moment 3
16.55 uur: Officiële afsluiting 
17.00 uur: Einde
17.15 uur: Portaal Sluit 

Ben jij een in Regio Foodvalley gevestigde organisatie? Heb je interesse in de toepassing van waterstof of ben je betrokken bij lopende initiatieven? Wil je bijdragen aan de lokale ontwikkelingen op gebied van waterstof, maar ben je nog zoekende hoe? Of raak jij simpelweg ook enthousiast van de mogelijkheden die Waterstof kan bieden?
Meld je dan aan voor deze Waterstof Kick-Off bijeenkomst op 9 december 2020 via onderstaande button.
 

AanmeldenAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV