Nu aanmelden Prinsjesdaglunch 2021

Datum: 22 September 2021
Aanvang: 11:45
Locatie: de Basiliek, Wiltonstraat 56 Veenendaal

Met inachtneming van alle corona-richtlijnen organiseert de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal op woensdag 22 september 2021 de Prinsjesdaglunch. Ondernemers uit de Regio Foodvalley kunnen zich aanmelden en zijn welkom bij de Basiliek, die coroma-proof is ingericht.

Nadat Bram Faber de impact van de aangekondigde voorstellen in het Belastingplan 2022 heeft geanalyseerd en de gevolgen voor ondernemers in kaart heeft gebracht, komt gastspreker Hans Biesheuvel aan het woord. Deze voormalig voorzitter van MBK Nederland is tegenwoordig de voorman van Ondernemend Nederland (ONL). Hij zal zijn visie over de huidige situatie delen met als insteek ‘Een goed herstelplan vraagt ook om veerkracht van ondernemers’.

Vanaf 11.45 uur staat de lunch klaar en het programma begint om 12.30 uur.

Reserveer hier uw gratis toegangsbewijs.

De Prinsjesdaglunch wordt mogelijk gemaakt door Schuiteman Accountants & Adviseurs, VNO-NCW VeluweVallei, Rabobank Vallei en Rijn, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) en gemeente Veenendaal.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV