Ondernemersontbijt Netcapaciteit bedrijventerrein

Datum: 14 Juli 2022
Aanvang: 07:30
Locatie: Generatorstraat 11

Op 14 juli aanstaande zal samen met Stedin een ontbijtsessie worden georganiseerd om u bij te praten over de ontwikkelingen op het Nijverkamp en de Landelijke Pilot die we samen zijn gestart.

De energietransitie is in volle gang en brengt flinke uitdagingen met zich mee. Stedin neemt ons mee in de ontwikkelingen die zij op ons bedrijventerrein Nijverkamp zien.

Wij zijn te gast bij Colson Europe B.V.

Colson Europe B.V. is ontstaan uit SKF Transportwielen B.V. In 1948 is dit bedrijf als een onderdeel van SKF in Veenendaal begonnen met de productie van hoogwaardige zwenk- en bokwielen. 

Een mooie gastheer en een goed onderwerp, zorgt u dat u dit niet mist?! We hebben plek voor 25 ondernemers, dus meld u snel aan om dit niet te missen! 

·       Bent u ondernemer op bedrijventerrein Nijverkamp? Meld u dan hieronder aan.

·       Bent u met uw bedrijf elders gevestigd, maar wilt u op 14 juli ook meepraten (als er plaats is)? Mail dan naar parkmanager@boveenendaal.nl.

·       Kunt u er de 14de niet bij zijn maar wilt u wel uw (al dan niet concrete) plannen of ambities delen? Dan kan dat via Mijn Stedin Zakelijk. Als u nog geen Mijn Stedin account heeft, vraagt u deze hier eenvoudig aan.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 850 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV