Preventie van uitval door psychische klachten

Datum: 26 Oktober 2020
Aanvang: 15:00
Locatie: Online via Zoom

Driekwart van alle Nederlanders krijgt ooit te maken met psychische klachten. Hoewel veel mensen met een psychische kwetsbaarheid kunnen en willen werken, is dit lastig te realiseren. 

Ziekteverzuim wordt in één op de drie gevallen veroorzaakt door psychische klachten. De huidige omstandigheden door het coronavirus werken dergelijke klachten nog verder in de hand. Werkgevers geven aan in specifieke situaties niet altijd goed te weten hoe ze kunnen of moeten handelen en missen daarbij gerichte ondersteuning.

Daarom bieden AWVN, De Normaalste Zaak, Mentorwijs en GGZ en Werk aan alle werkgevers in de regio Foodvalley een Praktijktafel Preventie aan. Doel is een uitwisseling tussen werkgevers, GGZ-deskundigen en publieke dienstverleners rond de vraag ‘hoe ziekteverzuim door psychische klachten te voorkomen?’ 

Wilt u als werkgever ervaringen uitwisselen en kennis en goede voorbeelden rond preventie te delen? Zoekt u handvatten en aanpakken om dergelijke uitval te voorkomen? Doe dan mee aan de Praktijktafel Preventie. 

Praktijktafel Preventie van uitval door psychische klachten in regio Foodvalley zal plaatsvinden op:

Datum:                               maandag 26 oktober 2020

tijd:                                      15.00 – 16.30 uur 

Locatie:                              Online via Zoom (LINK)

Aanmelden of meer informatie?
Aanmelden voor de praktijktafel kan via deze link. We organiseren deze sessie via ZOOM. Meer informatie over het totale project? Mail werkgeverslijn@awvn.nlAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV