Prinsjesdaglunch 18 september

Datum: 18 September 2024
Aanvang: 11:45:00
Locatie: IW4, Transformatorstraat 1 Veenendaal

Met het aantreden van het nieuwe Kabinet, kunnen er wel eens grote verrassingen in de Miljoenennota komen te staan! En wat zijn daarvan de fiscale consequenties voor u als ondernemer? Dat vertelt Bram Faber van Schuiteman Accountants en Adviseurs tijdens onze bekende Prinsjesdaglunch. In heldere taal legt Bram uit waar u als ondernemer rekening mee moet houden!

Aansluitend komt de bekende econoom en journalist Mathijs Bouman aan het woord. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en de afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij o.a. RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag en RTL Late Night. Mathijs is sinds november 2017 de vaste commentator rond economische thema’s in Nieuwsuur: ‘Nieuwsuur is een dagelijkse, onafhankelijke rubriek met een hoge journalistieke standaard en daarbij voel ik mij thuis. Feiten en inzicht brengen, is mij uiteindelijk liever dan allerlei meningen verkondigen.’ U kunt hem vast volgen op LinkedIn.

Programma
11.45 uur – inloop en lunch
12.10 uur – start programma
14.00 uur – einde bijeenkomst

Meld u aan en zet 18 september 11.45 – 14.00 uur in uw agenda!



Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 850 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV