Prinsjesdaglunch 22 september

Datum: 22 September 2021
Aanvang: 11:30
Locatie: De Basiliek

Zet u het vast in uw agenda? Op woensdag 22 september zal Bram Faber van Schuiteman Accountants & Adviseurs weer toelichten wat de impact voor u als ondernemer is van de aangekondigde voorstellen in het Belastingplan 2022.

Onze gastspreker dit jaar is Hans Biesheuvel, die zelf eind jaren ’80 als ondernemer een technische groothandel begon. Later werd hij voorzitter van MKB Nederland. In 2013 legde hij die functie neer en startte Biesheuvel ONL voor Ondernemers, waar hard gewerkt wordt om de belangen van ondernemers te behartigen.  

We ontvangen u conform de geldende coronamaatregelen in De Basiliek, waar vanaf 11.30 uur een heerlijke lunch klaarstaat. Het programma volgt na de zomervakantie, maar u kunt zich wel alvast aanmelden.

Voorafgaand aan de Prinsjesdaglunch zal de ALV plaatsvinden, waar alle BOV-leden na de zomervakantie de uitnodiging voor zullen ontvangen. Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV