Uitnodiging: Bedrijfsbezoek BVS Sociaal Metaal/Erba

Datum: 9 November 2021
Aanvang: 15:30
Locatie: Moleculenstraat 2, ingang Logistiek

We nodigen u graag uit voor een nieuwe editie van de BOV Business School on Tour! Op dinsdag 9 november 2021 zijn we met een select gezelschap welkom om bij BVS Sociaal Metaal/Erba Groep een kijkje achter de schermen te komen nemen. Als werkgever kan je een beroep doen op de begeleiding die zowel bestaande medewerkers als de nieuwe medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt nodig hebben. Jolanda van Soest vertelt hoe je dit aanpakt én wat het oplevert. Aansluitend krijgen we in groepen een rondleiding over de werkvloer en maken we kennis met de wereld van plaatbewerking en buisbewerking zoals plaatlaseren, 3D buislaseren, zetten, walsen en lassen.

De eerste editie van de BOV Business School on Tour, bij Van der Heiden Cheese Services, werd zeer positief gewaardeerd. Ook deze keer verwachten we dat veel ondernemers graag een kijkje komen nemen in de keuken van dit bijzondere productiebedrijf met een zeer geavanceerd machinepark. Wacht daarom niet en reserveer direct één van de 30 beschikbare plaatsen. 

Programma
15.30 uur inloop
16.00 uur De meerwaarde van sociaal ondernemen
16.45 uur rondleiding
17.30 uur napraten met een hapje en een drankje

Coronatoegangsbewijs
In verband met de huidige coronaregels heeft u als deelnemer voor deze fysieke bijeenkomst een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs kunt u aanmaken met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.

Hoewel we begrijpen dat er verschillend tegen de coronapas wordt aangekeken, conformeren de BOV en BVS Sociaal Metaal/Erba Groep zich aan de regels en worden er geen uitzonderingen toegestaan. Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV