Haringparty 21 juni 2021

Datum: 21 Juni 2021
Aanvang:
Locatie: Restaurant Vendel, Vendelseweg Veenendaal

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Haringparty 2021! Het bestuur van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal nodigt u van harte uit om de Nieuwe Haring te komen proeven en elkaar weer te ontmoeten op maandag 21 juni a.s. op het terras van restaurant Vendel.

Tevens zal de uitreiking plaatsvinden van de Zilveren Haring!

We houden ons aan de geldende maatregelen en dat betekent o.a. dat we de bijeenkomst verdelen over twee tijdslots. U kunt zich aanmelden voor de sessie van 15.15 – 16.45 uur óf voor die van 17.00 – 18.30 uur. 

Ga nu naar BOVHaringparty.eventbrite.nl , kies uw tijdslot en meld u aan! We kijken er naar uit om te proosten op het weerzien en met elkaar te genieten van de Nieuwe Haring en alle andere lekkere hapjes.

Heeft u op maandag 21 juni gezondheidsklachten, blijft u dan vooral thuis óf laat u testen en kom dan alleen als u niet besmet bent. Verder schudden we géén handen en houden we anderhalve meter afstand.  Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV