Uitnodiging workshop ‘Subsidies – er is meer mogelijk dan u denkt!’

Datum: 29 September 2020
Aanvang: 15:30
Locatie: Van der Valk hotel Veenendaal

Juist in deze tijd komt het erop aan vooruit te kijken en in te spelen op veranderingen, kortom om te innoveren. Innoveren kost geld, maar het goede nieuws is dat er veel subsidies voor zijn in Nederland en Europa; zoveel zelfs dat verreweg de meeste ondernemers door de bomen het bos niet meer zien.

Daarom organiseert de BOV Business School een workshop over dit thema op dinsdag 29 september 2020 van 16.00 tot 17.30 uur. Maximaal 35 BOV-leden kunnen deze bijeenkomst bijwonen in Van der Valk hotel Veenendaal.

Er komen twee ervaringsdeskundigen aan het woord. Willem Kuijsten startte in 2009 Phycom, met de disruptieve innovatie om met grootschalige algenproductie een belangrijke bijdrage te leveren aan het komende wereldvoedselvraagstuk. Dat resulteerde in een eerste volwaardige productielocatie en in 2021 volgt de tweede. Belangrijkste drijfveer hierbij is de noodzaak om zaken fundamenteel anders aan te pakken, ook al weet je nog niet hoe de weg naar je einddoel zal gaan…

Rob Jacobs is founder en partner van Dynova Innovatieadvies en al bijna 25 jaar actief in het subsidieadvies. Hij laat in deze workshop zien dat subsidies er ook voor u zijn. En niet alleen voor disruptieve innovaties zoals van Phycom, maar ook voor kleinschalige vernieuwingen. Voor verduurzaming van processen, innovatieve producten of diensten, circulair ondernemen. Maar ook voor het omturnen van uw organisatie en personeel naar het nieuwe ondernemen na de crisis.

Of u nu tech-bedrijf bent of actief in de bouw, ICT, Food of dienstverlening, ieder van u kan zich in het verhaal van Willem en Rob verhaal herkennen. Dat subsidiegeld niet gratis is, bespreken we ook. Zodat u na deze sessie aan de slag kunt met uw eigen subsidiestrategie.

Programma
15.30 uur Inloop met koffie en thee
16.00 uur Welkom en uitleg over deze interactieve workshop – Linda Lex
16.10 uur De disruptieve innovatie van Phycom – Willem Kuijsten
16.40 uur Subsidies als versneller van innovatie – Rob Jacobs
17.10 uur Interactieve vraag- en antwoordsessie
17.20 uur Wrap up
17.30 uur einde bijeenkomst

Ook aan het eind van beide presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Vanwege de coronamaatregelen is er géén afsluitende borrel.

We houden anderhalve meter afstand, schudden geen handen en verwachten we dat u thuis blijft als u ziekteverschijnselen heeft.

De BOV Business School is een gezamenlijk initiatief van gemeente Veenendaal en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV