Utrecht Region Get Connected Jaarcongres

Datum: 8 Oktober 2020
Aanvang: 12:30
Locatie: Online bijeenkomst

Via deze weg nodigt het Economic Board Utrecht (EBU) je van harte uit digitaal aanwezig te zijn op het Utrecht Region Get Connected jaarcongres op 8 oktober 2020. Tussen 13.00u en 17.00u organiseren zij met een veelheid aan partners diverse digitale subsessies en live vanuit Studio 21 in Hilversum een afsluitend plenair programma. Ondanks de bijzondere tijden komen we 8 oktober toch (digitaal) samen in een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten.

Toekomstperspectief in bijzondere tijden, richting een groene, gezonde en slimme toekomst. Hoe zien we dat voor ons? Hoe richten we de herstelplannen zó in dat we sterker uit de crisis komen en tegelijkertijd een flinke stap zetten richting de doelen van het klimaatakkoord? En hoe zijn we als regio daarop ingericht? Welke rol kan de nieuwe Regionale Ontwikkelmaatschappij (ROM) regio Utrecht bijvoorbeeld spelen, als belangrijke uitbreiding van het regionale instrumentarium? Allemaal vragen die 8 oktober de revue zullen passeren. De komende tijd maken we via onze website meer bekend over het programma.

Je kunt je nu vast hier aanmelden.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV