Webinar Praktijkleren in het MBO

Datum: 14 September 2021
Aanvang: 12:00
Locatie: Online

Opleiden in het mbo voor al uw (nieuwe) medewerkers
Kunt u uw vacatures niet vervullen omdat er onvoldoende mensen zijn met de geschikte diploma’s? Hebt u wel eens gedacht aan leerbanen? Daarmee begeleidt u zelf uw huidige en toekomstige medewerkers naar een mbo-diploma of een onderdeel daarvan.

Op dinsdag 14 september van 12.00 tot 13.00 uur organiseren VNO-NCW, MKB-Nederland, het ministerie van SZW en SBB het webinar ‘Praktijkleren in het mbo’.

Tijdens dit webinar informeren zij u graag over de mogelijkheden die het derde steun- en herstelpakket van het Kabinet biedt voor het om- en bijscholen van uw (nieuwe) medewerkers.

In 2021 is, op basis van de steun- en herstelmaatregelen, 63 miljoen euro beschikbaar gesteld voor kortdurende bij- en omscholing van werkenden en werkzoekenden via praktijkleren in het mbo. Bij praktijkleren in het mbo wordt werken gecombineerd met het doen van (een deel van) een mbo-opleiding, gericht op het behalen van een praktijkverklaring, certificaat of diploma.

Werkt u bij een bedrijf, brancheorganisatie of O&O-fonds of bent u (nog) geen erkend leerbedrijf maar staat u wel open voor het opleiden van (nieuwe) werknemers? Dan is deze online bijeenkomst voor u zeker interessant.

» Meld u hier aanAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV