Webinar ‘Regio Foodvalley: naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt’

Datum: 16 November 2020
Aanvang: 16:00
Locatie: Online

Hoe gaat het met het perspectief op werk voor jonge arbeidsmarktbetreders? Wat is het arbeidsmarktperspectief in deze coronatijd? Hoe verlopen doorlopende leerlijnen in het mbo en hbo? In dit webinar bespreekt de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) op welke wijze we met elkaar het ondernemersklimaat in de Foodvalley sterker maken.

De ontwikkelingen in het bedrijfsleven volgen elkaar in rap tempo op, zoals digitalisering en robotisering. De skills van de benodigde arbeidskrachten verandert. Wat betekent dit voor de vragen uit de arbeidsmarkt en het onderwijsaanbod?
Het lectoraat Mens & Organisatie van het CHE heeft afgelopen jaar onderzoek gedaan en een analyse gemaakt van de aansluiting van het reguliere onderwijsaanbod op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Werkgevers en onderwijs hebben gezamenlijk belang bij een goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

We bespreken in dit webinar de aanbevelingen uit dit rapport ‘Regio Foodvalley: naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt’. We gaan in op de aansluiting mbo-hbo en de perspectieven voor jonge arbeidsmarktbetreders.

Het webinar richt zich op werkgevers, werknemers, publieke en private organisaties in de Foodvalley en daarbuiten.

Meer informatie en aanmeldenAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV