Webinarreeks verduurzaming industrie door elektrificatie: de e-boiler

Datum: 11 Maart 2021
Aanvang: 15:00
Locatie:

Voor de industrie is elektrificatie een belangrijke maatregel om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Zo kan de industrie verduurzaming realiseren. Dit vereist grootschalige investeringen in nieuwe technologieën. Tijdens deze webinarreeks vertelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) u meer over elektrificatie, zodat u kunt schatten of het voor uw bedrijf interessant is.

Dankzij de uitbreiding van de SDE++-regeling komt er subsidie vrij voor marktrijpe elektrificatie-technologieën. Dit biedt kansen, maar er zijn ook nog veel vragen en onzekerheden ten aanzien van de businesscase. Daarom staan wij in deze webinarreeks uitgebreid stil bij 4 of 5 technologieën die potentieel interessant zijn voor uw bedrijf.

E-boilers
Op 11 maart 2021 vindt de eerste webinar plaats over e-boilers. In latere sessies komen onder andere warmtepompen en elektrolysers aan bod.

Meer informatie en inschrijvenAanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV