Zonnepanelen met of zonder eigen investering

Datum: 24 September 2020
Aanvang: 12:00
Locatie: Webinar

Met of zonder eigen investering zonnepanelen op het dak van uw bedrijf, organisatie of instelling? Aan u de keuze als u meedoet aan Zon op Bedrijfsdaken 4 (ZoB). Dit project is gericht op de collectieve aanvraag voor zonnepanelen op grote daken met SDE++ subsidie. Die aanvraag wordt u kosteloos uit handen genomen door ECONNETIC, de deskundige uitvoerende partij die dit initiatief van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal begeleidt. Zij leveren per pand maatwerk en controleren onder andere of een dak technisch en bouwkundig geschikt is, rekenen vooraf uit wat de opties en te verwachten rendementen zijn en vragen de subsidie aan. Op grote daken is via drie eerdere ZoB-projecten al voor tienduizenden zonnepanelen in Veenendaal subsidie verkregen. Aan dit vierde project kunnen dakeigenaren uit de hele Regio Foodvalley meedoen.

Tijdens het ZoB-webinar op donderdag 24 september a.s. wordt tekst en uitleg gegeven over o.a. de procedure, voorwaarden en de te verwachten rendementen. Ook voor eigenaren van kleinere daken is dit webinar interessant, omdat ook zij kosteloos deskundige informatie krijgt over hun mogelijkheden, kosten en opbrengsten. Deelname aan het webinar is gratis! Meer informatie staat op https://veenendaal.zonopbedrijfsdaken.nl/ en u kunt zich hier aanmelden voor het webinar.Aanmelden voor dit evenement

Ik wil mij aanmelden voor dit evenement

Word lid van de BOV

Bent u ondernemer in de handel, industrie of zakelijke dienstverlening? Sluit u dan aan bij dit dynamische netwerk van ruim 700 ondernemers!
Ik wil lid worden van de BOV