Ga terug naar alle nieuwsberichten

Veilig en verantwoord werkgeverschap | Meld je aan voor de gratis RIE-SCAN!

Veel ondernemers kijken op tegen de verplichte de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Hier komt bij dat de Inspectie SZW (Sociale zaken en Werkgelegenheid) heeft aangekondigd op termijn intensiever te controleren op het uitvoeren en naleven van de verplichte RI&E. Om de ondernemers van Veenendaal te ondersteunen bij het voldoen aan deze wetgeving zijn BOV en BMD Advies een samenwerking aangegaan. 

Klik hier om je direct aan te melden voor de RIE-SCAN!

BMD Advies
Als fullservice QHSE partner is BMD Advies dé partner met landelijke dekking en continuïteit dankzij ruim 80 QHSE-adviseurs. Met deze samenwerking vormen wij een collectief met voordelen voor de leden van BOV en ondersteuning bij veilig en verantwoord werkgeverschap. Meer informatie? Bezoek de site van BMD Advies.

Wat is de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)? 
De RI&E is een voor werkgevers verplicht middel om de gezondheid en veiligheid van werknemers te bevorderen. Iedere organisatie met werknemers moet inventariseren wat de risico’s zijn bij de werkzaamheden in de organisatie. Deze risico’s moeten schriftelijk worden vastgelegd samen met het Plan van Aanpak (PvA). Hierin staan de acties en maatregelen die de organisatie moet nemen. 

Aanpak – RIE-SCAN
Dankzij deze samenwerking helpen wij de leden van BOV met veilig en verantwoord werkgeverschap. In de komende weken delen we meer over de RI&E, wanneer je verplicht bent om een RI&E uit te laten voeren en lanceren we onze gratis, online RIE-scan. Wil jij direct op de hoogte zijn zodra onze RI&E-scan wordt lanceerd? Klik hier om als eerste te worden uitgenodigd! 

Heb je voor de lancering van de scan al vragen over de RI&E-plicht, Arbowetgeving of wil je meer weten over BMD Advies? Neem dan contact op met onze Arbo adviseurs.


Gepubliceerd op: 17 Juli 2020