Ga terug naar alle bedrijven

BlueTerra Energy Experts

Samenvatting

BlueTerra Energy Experts is een specialistisch en onafhankelijk adviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

BlueTerra staat voor slimme, innovatieve, betrouwbare en creatieve oplossingen die we bereiken vanuit een integrale benadering. Onze dienstverlening bestrijkt de hele keten: van masterplan en conceptuele studie tot en met het de uitvoeringsbegeleiding en monitoring.

BlueTerra Energy Experts is per 1 januari 2018 ontstaan uit een fusie van de adviesbureaus Industrial Energy Experts en Energy Matters. De gebundelde organisatie kan bogen op dertig jaar ervaring.

BlueTerra Energy Experts staat voor vakkennis en expertise. Hierop kunt u ons aanspreken. Vakkennis op het gebied van energie, emissies, energie-efficiency en duurzaamheid. Expertise op het vlak van conceptontwikkeling, beleid en strategie. Wij beschikken over know-how als het gaat om productieprocessen, het maatschappelijk speelveld en de langetermijn ontwikkelingen binnen Nederland, de Europese Unie en wereldwijd. BlueTerra Energy Experts neemt hierin ook het voortouw door het ontwikkelen innovatieve oplossingen en werkmethodieken, zoals de Energie Prestatie Keur (EPK), ISO 50001 , warmteopslag in PCM’s, Power Quality en duurzame innovatieve energieconversietechnieken.

Website
https://blueterra.nl/


Contactgegevens
info@blueterra.nl
0885200400

Bezoekadres
Lunet 5
3905 NW, Veenendaal