Doe mee aan de Cybermonitor

Wat als uw bedrijf 3 weken stilligt? Jaarlijks wordt 1 op de 5 MKB-bedrijven slachtoffer van cybercriminaliteit, ook in Veenendaal. De kosten zijn gemiddeld € 67000. Mogelijk onderneemt u of uw IT-aanbieder al actie, lees toch even verder. 

Omdat u lid bent van de BOV nodigen we u uit om u aan te melden bij het Cyber Monitor project. Dit project is collectief betaald, daarom is deelname voor u als BOV-lid gratis.  

De Cybermonitor verlaagt het risico op reputatie schade en verhoogt de continuïteit van uw bedrijf. Hoe werkt het? De monitor ziet uw bedrijf zoals een hacker dit ziet en informeert u maandelijks over risico’s voor medewerkers en de IT. Uw IT krijgt een portal voor dagelijkse alert. Heeft u hulp nodig? Dan kan uw IT partner, of het DigiLab in Ede u ontzorgen. In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten mkb’ers met digitale vraagstukken. De ondersteuning van de studenten is in de maanden oktober tot en met december kosteloos. 

 Doe mee aan de Cyber Monitor zodat we collectief Veenendaal veiliger maken

Ik meld mijn organisatie aan    Ik wil graag meer informatie

Meldt u zich ook aan? Onze burgemeester, Gert Jan Kats licht hier het project toe en nodigt u allen uit om deel te nemen.  

Wat heb ik aan de Cybermonitor?
De cybermonitor is een softwaretool uw systemen, computers en menselijk handelen monitort. De tool analyseert 24/7 of er kwetsbare software is geïnstalleerd en of er gaten in uw beveiligingssystemen zijn. Daarbij gebruiken zij geavanceerde tools, zoals darkweb scanning, datalek detectie, netwerk- en website scanners en phishing testen. Uw organisatie wordt 24/7 gescand en is een waardevolle aanvulling op uw IT-afdeling of -dienstverlener. Ook ontvangt u het cyberkeurmerk als uw organisatie 6 maanden veilig is.

Meer informatie