Bezoekers

Circulair ondernemen is hét economisch verdienmodel. In 2030 moet Nederland namelijk al 50% minder primaire grondstoffen gebruiken en in 2050 dient de hele Nederlandse economie volledig circulair te draaien. De ondernemer die zijn businessmodel als eerste hierop aanpast, heeft beslist een voorsprong op de concurrentie.

Maar hoe pak je het als ondernemer aan? Voor zowel productiebedrijven als bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening wil het Duurzaam Ondernemen Event (DOE) regio FoodValley op dinsdag 20 november 2018 vraag en aanbod bij elkaar brengen in De Basiliek in Veenendaal. Vanaf 13 uur laten ondernemers en organisaties zien, dat circulair ondernemen vaak een kwestie is van klein beginnen. Op de beursvloer krijgt u als bezoeker praktische handvatten mee, waar u direct mee aan de slag kunt.

Gastspreker tijdens DOE 2018 is niemand minder dan Thomas Rau. Maar ook de regionale ondernemers zullen met hun verhaal ongetwijfeld een grote inspiratiebron zijn. U zult als publiek volop mee kunnen denken en discussiëren tijdens dit plenaire gedeelte.

 

 

 

 

 

 

Tu/ecomotive Eindhoven, NOAH world’s first circular electric car

Als primeur hebben we de meest circulaire auto ter wereld: Noah. Deze is gemaakt van suiker en vlas door studenten van de TU Eindhoven.

 

Verder kunt u maatwerk duurzame kleding van DutchSpirit winnen!

Deelname voor ondernemers uit de FoodValley is gratis (inclusief hapjes en drankjes), maar aanmelden is verplicht.

Aanmelden DOE