Ga terug naar alle nieuwsberichten

Aankomend bestuurslid Martine Martens

In de zoektocht naar verdere uitbreiding en verjonging heeft het BOV bestuur weer een uitstekende kandidate gevonden: Martine Martens (Rabobank Vallei & Rijn) woont sinds kort de bestuursvergaderingen bij. Vooralsnog als aankomend bestuurslid, totdat de ALV haar medio 2019 formeel benoemt. Maar ze gaat zich wel per direct inzetten op het gebied van Duurzaam Ondernemen. Graag stelt ze zich even aan u voor:

‘Ik woon in Arnhem met mijn gezin. We hebben drie kinderen: twee jongens van 12 die net naar de middelbare school gaan en een dochter van 8 jaar. Mijn man werkt als ondernemer in de zorg.

Ik werk bijna 17 jaar bij de Rabobank, soms in commerciële functies maar ook in het risico domein. De laatste 8 jaar waren het altijd leidinggevende functies. In december 2017 ben ik gestart bij Rabobank Vallei & Rijn als Commercieel Directeur. Een mooie baan in de commercie met een goed team in een werkgebied waar veel gebeurt. In Veenendaal zijn de ondernemers bijzonder goed georganiseerd en laten ze zich vertegenwoordigen door de BOV. Door de krachten te bundelen en samen te werken vormen de bedrijven een sterke coalitie.

Vanuit de Rabobank ondersteunen we het ondernemerschap van harte. Soms doen we dat als bank, soms als sponsor maar veelal ook in de vorm van tijd en energie. Op de vraag om toe te treden tot het BOV-bestuur, heb ik dan ook met volle overtuiging positief geantwoord.

Ik mag me komende tijd gaan richten op het bevorderen van de Circulaire Economie in Veenendaal. Een onderwerp dat de Rabobank sterk ondersteunt, omdat we geloven dat bedrijven die zuinig zijn met grondstoffen, toekomstbestendig zijn. Ik zal mijn kennis, ervaring en contacten op dit gebied graag delen om circulair ondernemen in Veenendaal verder uit te bouwen.’


Gepubliceerd op: 10 September 2018