Ga terug naar alle nieuwsberichten

Accountmanager Ondernemers Annemarie Elbers

Graag stellen wij Annemarie Elbers aan u voor, de nieuwe accountmanager Ondernemers bij de gemeente Veenendaal. Zij is aangesteld om het contact met individuele ondernemers – en daarmee de verbinding tussen ondernemers en de gemeente – verder te versterken, het ondernemersklimaat verder te verbeteren en processen waar mogelijk te verbeteren.

U kunt bij haar terecht voor een breed scala aan onderwerpen, zoals bedrijfshuisvestings- of uitbreidingsplannen, locatie en omgeving, vergunningen, personeel, sociaal ondernemen, aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, duurzaamheid, innovatie, bereikbaarheid, Regio Foodvalley of ICT Campus.

Annemarie: ‘In de rol van accountmanager voor bedrijven komt voor mij veel samen waar ik enthousiast van word en dat bij mij past. Ik ben dienstverlenend, pragmatisch en oplossingsgericht, denk in kansen en mogelijkheden en geloof in samenwerking. In mijn rugzak heb ik ruime ervaring als relatiemanager, als ondernemer en als marketing- en communicatieadviseur. Ik wil graag een actief verbindende rol vervullen tussen het Veenendaalse bedrijfsleven, de gemeente en andere relevante partijen. Met als voornaamste doel: een bloeiende lokale economie en tevreden ondernemers!

Heb je nu of in de toekomst vragen, opmerkingen of wil je graag even persoonlijk kennismaken met een (al dan niet digitale) kop koffie, dan hoor ik het graag! Ik ben bereikbaar via ondernemen@veenendaal.nl.’


Gepubliceerd op: 6 Januari 2021