Ga terug naar alle nieuwsberichten

Afsluiting kruispunt Grote Beer-Stationsstraat-Prins Bernardlaan

Van maandag 13 mei t/m woensdag 29 mei is het kruispunt Grote Beer-Stationsstraat-Prins Bernardlaan afgesloten. Het kruispunt wordt aanpast, zodat deze verkeersveiliger wordt.

Deze tijdelijke afsluiting heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de bedrijven op de bedrijventerreinen De Compagnie en De Compagnie Oost.

Omleidingen
Al het verkeer wordt omgeleid, dit geldt voor zowel het gemotoriseerd verkeer als voor fietsers.

Uitnodiging informatie inloopavond
Op maandag 6 mei kunt u tussen 17.30 uur en 19.30 uur binnenlopen in de Basiliek, Wiltonstraat 56, voor meer informatie. Medewerkers van aannemingsbedrijf Schagen Infra en de gemeente Veenendaal zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Reconstructie Stationsstraat
Nadat het kruispunt is aangepast, starten we met de reconstructie van de Stationsstraat. Deze wordt ingericht als fietsstraat, zodat de fietsverbinding tussen station Veenendaal-De Klomp en het centrum van Veenendaal voor fietsers veiliger wordt. Deze werkzaamheden starten maandag 3 juni en duren tot 5 juli.

Vragen?
Voor informatie over de werkzaamheden kunt u ook terecht bij de toezichthouder, Wim van Beek. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 982 of via een mail een wim.van.beek@veenendaal.nl


Gepubliceerd op: 1 Mei 2019