Ga terug naar alle nieuwsberichten

BOV Cyberkeurmerk KVO- B goed van start gegaan

Het project BOV Cyberkeurmerk KVO-B is goed van start gegaan, want er is inmiddels al een mooie groep ondernemers aangesloten. Zij hebben zich aangemeld bij het cybersecurityproject en hebben de monitoringstool van Skopos geïnstalleerd. Maandelijks ontvangen zij rapportages van Skopos waarin wordt aangeven wat de status is van hun veiligheid van de digitale bedrijfsomgeving. Daarnaast ontvangen zij advies hoe ze de status van veilig ondernemen kunnen verhogen. Een aantal van de deelnemers zijn Stichts Beheer, Invictus Online marketing, Hupra, ISO groep en vele anderen.

BOVeenendaal is het eerste bedrijvengebied in Nederland die hiermee start. Veenendaal is ICT-stad in de regio Foodvalley. Een sterke, professionele en collectieve aanpak als bedrijventerreinen past daarbij.

BOVeenendaal helpt bedrijven en organisaties op weg naar digitale veiligheid
Elke ondernemer die lid is van de BOV wordt vanuit deze ondernemersvereniging kosteloos een unieke methode aangeboden om bedreigingen te monitoren. Met de resultaten kunnen bedrijven nog beter, sneller en effectiever cybercrime aanvallen voorkomen.

Wilt u als ondernemer ook de cybersecurity monitor gratis geïnstalleerd hebben in uw bedrijf neem dan contact op met Rineke Sloetjes, projectleider Cyberkeurmerk KVO-B, Tel. 06-11721182

Email cybersecurity@boveenendaal.nl

 


Gepubliceerd op: 5 Juli 2022