Ga terug naar alle nieuwsberichten

BOV-leden in coronatijd: Ronald Burgers

Hoe overleef je als cateringbedrijf, als mensen niet meer bij elkaar mogen komen? Dat was de uitdaging bij Catering Groep Nederland. Zij zijn de afgelopen maand een totaal nieuw concept gaan draaien. Nog voordat de eerste grote maatregel kwam, dat er geen groepen boven de 100 personen bij elkaar mochten komen, gingen ze achter de schermen al aan de slag met de mogelijkheden die er wel zijn.

Eigenaar Ronald Burgers: ‘Natuurlijk is het echt een grote teleurstelling als je hoort dat er ingrijpende maatregelen worden getroffen vanwege Corona. In een paar dagen tijd zie je de omzet totaal verdwijnen. Heftig voor ons hele team. Toch wisten we met elkaar eigenlijk binnen heel korte tijd de schouders eronder te zetten en kwam de focus op nieuwe mogelijkheden. Dat is kenmerkend voor Catering Groep Nederland, we hebben namelijk niet voor niets de slogan ‘Met LEF & liefde’.

We willen graag dienstbaar zijn en juist nu mensen helpen om toch gezond en lekker te eten. Als je thuiswerkt terwijl de kinderen om je heen dartelen en je ook nog boodschappen moet doen om een lekkere maaltijd op tafel te zetten, dan kun je daar best wat hulp bij gebruiken. Maar ook als je deel uitmaakt van de meer kwetsbare groep, kan je het fijn vinden als er maaltijden thuis bezorgd worden.

Als gezin sparren we natuurlijk ook over deze situatie. En toen ik samen met mijn dochter in de auto zat, kwamen we op de naam E@T HOME BOX. Eerlijk is eerlijk …zij heeft de naam bedacht.  Het eerste doel is: mensen helpen die dat nodig hebben. Het tweede doel: samen als team van Catering Groep Nederland weer aan de slag gaan, want het is mooi om dingen te creëren die van waarde zijn. 

De E@T HOME BOX is een maaltijdbox met 2 avondmaaltijden. De maaltijden zijn vers, gezond en super lekker! Bezorgen binnen de regio is gratis en als je vóór 12 uur bestelt, heb je het morgen in huis. We zijn super trots op onze nieuwe webshop! Die is in 1 week tijd gelanceerd, dankzij Invictus Online Marketing die heel snel met ons mee konden schakelen. Het verschil met andere maaltijdboxen is dat je de maaltijd niet zelf hoeft klaar te maken: het is opwarmen en aan tafel! En er zit altijd een kleine verrassing bij: ‘Nog een extra beetje liefde’ noemen we dat. Je kunt de E@T HOME BOX ook als cadeau(bon) weggeven.

Inmiddels hebben we ook de Partybox voor bijzondere dagen, zoals Pinksteren of Vaderdag. En met dit mooie weer is de BBQ BOX populair. We zijn blij dat we op deze manier van betekenis kunnen zijn!’


Gepubliceerd op: 19 Mei 2020