Ga terug naar alle nieuwsberichten

BOV-special: doet u mee?

We vieren ons 25-jarig jubileum als Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) in Theater Lampegiet tijdens het Business Event Veenendaal op maandag 16 december. Voorafgaand verschijnt er op woensdag 11 december 2019 een speciale BOV-bijlage in de Rijnpost. Hierin komt natuurlijk veel aandacht voor het Business Event Veenendaal en voor de negen Genomineerde bedrijven.

Tegelijk presenteren wij ons als BOV en dat doen we graag samen met u! DPG Media, de uitgever van de Rijnpost, is mediasponsor van het Business Event Veenendaal en namens hen heeft Nick Vos voor alle BOV-leden een mooi aanbod: advertentieruimte van 130 x 86 mm voor slechts € 99 ex btw.

Deze special ligt dus bij ruim 40.000 huishoudens op de mat op 11 december én hij ligt op 16 december klaar voor alle gasten van het Business Event Veenendaal om meegenomen te worden.

We laten met deze special graag zien wat we bereikt hebben met 25 jaar belangenbehartiging voor én door het Veenendaalse bedrijfsleven: dus voor en door u. Profileer uw bedrijf in deze unieke BOV-special en doe mee, zodat het een extra dikke bijlage wordt!

U kunt uw compleet opgemaakte advertentie sturen naar Nick Vos   nick.vos@dpgmedia.nl of voor slechts € 25 uw advertentie door DPG Media laten opmaken. Er zijn meer mogelijkheden om mee te doen en daarvoor kunt u Nick bellen op 06 81199063.


Gepubliceerd op: 16 Oktober 2019