Ga terug naar alle nieuwsberichten

CIRCO Track Circulaire bouw en renovatie

Sinds februari 2022 is CIRCO Hub Midden Nederland officieel van start. De circulaire economie ontstaat immers niet vanzelf. Zij helpen ondernemers en creatieve professionals in onze regio hun producten, diensten en businessmodellen circulair door te ontwikkelen of (her)ontwerpen.

Om individuele bedrijven én hele ketens te activeren en te leren circulair te werken, organiseren zij CIRCO Tracks.

CIRCO Tracks zijn driedaagse trainingen, waarin de productketen centraal staat en samen met de trainers en de andere deelnemers wordt gezocht naar circulaire kansen en verdienmodellen. Bedrijven die deelnemen aan deze Tracks krijgen praktische handvatten waarmee ze direct aan de slag kunnen in hun eigen bedrijf en keten om waardeverlies om te zetten in waarde creatie. De methode die gebruikt wordt tijdens deze Tracks is gebaseerd op onderzoek en framework van de TU Delft.

De eerste CIRCO track gaat plaatsvinden in mei & juni (30 mei, 17 en 30 juni) en zal gaan over circulaire bouw & renovatie. Binnen deze track kijken we met verschillende ketenpartners uit de bouwsector naar de circulaire kansen voor hun bedrijf. Zie ook de bijlage.

Meer informatie en aanmelden


Gepubliceerd op: 20 April 2022