Ga terug naar alle nieuwsberichten

Circulaire afbouw

Circulair ondernemen biedt nieuwe business kansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creëert nieuwe waarden voor je bedrijf en je klanten. Bovendien is het een innovatieve herijking van je business model. Is deze
toekomstbestendig? Welke nieuwe visies zijn er op dit gebied?

Op 6 december 2019 start de Circo Track Circulaire Afbouw voor bedrijven uit de regio Utrecht uit de bouwketen, gebouw gerelateerde maakindustrie (in- en afbouw als tegels, plafonds, interieurbouw, wanden) en toeleveranciers van gevels, daken, vloeren, kozijnen die op zoek zijn naar nieuwe business kansen voor Circulaire afbouw . En die op weg geholpen willen worden in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Je krijgt toegang tot concreet bruikbare kennis en tools. Je ontwikkelt plannen die op korte termijn realiseerbaar zijn voor je bedrijf en krijgt zicht op mogelijke systeemveranderingen op lange termijn.

CIRCO biedt een driedaagse cursus aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Samen met een inspirerende groep deelnemers worden nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet. Na afloop heb je zowel een langetermijnvisie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

Meer informatie in de bijlage en aanmelden kan hier.


Gepubliceerd op: 3 November 2019