Ga terug naar alle nieuwsberichten

Collectief verzekeringsvoordeel voor BOV-leden

Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) gaat met CMC een interessante samenwerking aan, die voor Veenendaalse ondernemers een significante korting oplevert op de zakelijke verzekeringen.

In de afgelopen 10 jaar heeft de BOV op diverse vlakken inkoopvoordeel weten te behalen voor haar leden op de bedrijventerreinen, zoals op het gebied van post haal- en brengservice, arbodienst, controle van brandblussers en opleidingen voor BHV-ers. Dit verzekeringsaanbod geldt voor alle BOV-leden. Met het Veenendaalse verzekeringscollectief richt CMC zich op de meest voorkomende verzekeringen: de zogenaamde ‘brand’ verzekeringen waarin zaken als opstal, inventaris en bedrijfsschade worden verzekerd.

Naast een aanzienlijke korting op de premie biedt CMC producten met uitstekende voorwaarden en een zeer uitgebreide dekking. Op basis van een kosteloze assurantiescan ontvangen geïnteresseerde BOV-leden een voorstel op maat. Wat het aanbod uniek maakt, is de optie van winstdeling. De leden delen mee in het positieve resultaat van de verzekeraar. Bij een gunstig schadeverloop ontvangt de BOV jaarlijks een deel van de betaalde premie retour, wat kan worden gebruikt voor verdere investeringen op de bedrijventerreinen.

Binnen de CMC Groep ontwikkelt CMC Collectief unieke collectieve verzekeringsproducten om grootzakelijke klanten en groepen ondernemers van dienst te kunnen zijn. De BOV is enthousiast over het nieuwe collectieve aanbod, dat vanaf nu beschikbaar is voor al haar ruim 700 aangesloten bedrijven. Voor meer informatie zijn de adviseurs van CMC bereikbaar op tel. 0318-501000.

CMC biedt de BOV-leden op 30 oktober een lunch aan met Peter Heerschop en Viggo Waas om deze overeenkomst te vieren en tegelijk dit aanbod toe te lichten. 

Op de foto ontbreekt BOV-voorzitter Wim Werkman, die het document later ondertekende. 


Gepubliceerd op: 16 Oktober 2018