Ga terug naar alle nieuwsberichten

Commissie BOV Business School

De BOV Business School biedt ook in 2019 weer een gevarieerd en leerzaam programma aan voor de BOV-leden. De BOV Business School is een gezamenlijk initiatief van BOV en gemeente Veenendaal.  We stellen graag even de commissieleden aan u voor:

Dick Tool (voorzitter), Linda Lex, Michiel van de Watering en Peter Visser (gemeente). De doelstelling van de BOV Business School is: Het organiseren van bijeenkomsten gericht op het vergroten van bedrijfskundige inzichten en kennis van de BOV-leden.

Het programma van de BOV Business School bestaat uit 3 soorten activiteiten:

  • Events. Dit zijn grootschalige bijeenkomsten met een inspirerende spreker (2 keer per jaar tijdens een lunchbijeenkomst)
  • Leergang voor bestuurders. Speciaal opgezet voor (aankomende) commissieleden en bestuurders, die hun kennis en vaardigheden op bestuurlijk vlak willen vergroten
  • Workshops. Praktische bijeenkomsten, geleid door een mede BOV-lid met speciale expertise op een vakgebied (4 einde-middag-bijeenkomsten)

Aan de hand van de restultaten van een vorig jaar gehouden enquête, zijn de onderwerpen voor dit jaar vastgesteld. Afgelopen maandag stond Leiderschap centraal tijdens het eerste Event van dit jaar. Op 14 oktober zal het thema zijn:  Innovatie. In de 4 workshops staan achtereenvolgens de onderwerpen Online Marketing, Timemanagement, Bedrijfsstrategie & Marketing en Wet- en regelgeving centraal. Het programma wordt steeds via Chainels en nieuwsbrief bekendgemaakt. Blijf dus leren en schrijf u steeds tijdig in voor de events / workshops in 2019!

Op de foto van links naar rechts: Michiel, Linda, Peter en Dick.


Gepubliceerd op: 13 Februari 2019