Ga terug naar alle nieuwsberichten

Coronamaatregelen bijeenkomsten

Beste BOV-leden,

Er staan de komende tijd een aantal bijeenkomsten op de agenda en graag informeren wij u over de coronamaatregelen die voor al deze bijeenkomsten gelden.

  1. Bij gezondheidsklachten die corona-gerelateerd kunnen zijn, vragen wij u dringend om thuis te blijven en u te laten testen – óók als u gevaccineerd bent.
  2. Voor al onze bijeenkomsten heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs kunt u aanmaken met een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Ook moet u een legitimatiebewijs kunnen laten zien. Bij alle bijeenkomsten wordt hierop gecontroleerd.
  3. Wij zorgen ervoor dat u anderhalve meter afstand kunt houden, onder andere door de stoelen op voldoende afstand te plaatsen. Wilt u er zelf ook op letten steeds anderhalve meter afstand te houden? Vooral bij binnenkomst vindt iedereen het prettig weer bij te praten met elkaar, maar laten we voorzichtig blijven.
  4. We vragen u ook dringend geen handen te schudden, maar elkaar met woorden/op afstand te begroeten.

Laten we samen meewerken om de besmettingen zo snel mogelijk terug te dringen, ook om nóg meer en nóg verdergaande maatregelen te voorkomen. Maar vooral natuurlijk om te voorkomen dat mensen ernstig ziek worden, dat het zorgpersoneel overbelast wordt en dat reguliere zorg uitgesteld moet worden.


Gepubliceerd op: 3 November 2021