Ga terug naar alle nieuwsberichten

DEMOWEEK 19 t/m 22 maart

Acht toonaangevende techniekbedrijven in de omgeving van Ede en Veenendaal openen ook dit jaar weer tijdens de DEMOWEEK 2019 hun deuren. De DEMOWEEK biedt een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties op het gebied van machining, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen.

De DEMOWEEK 2019 staat in het teken van VERBINDEN. Techniek verbindt, kennis bundelen, delen, samenwerken… kortom: smart manufacturing.

Maak een tocht door de techniek
Groot voordeel voor de bezoekers is dat de bedrijven zich op een korte afstand van elkaar bevinden, zodat de bezoekers zich in 1 dag kunnen laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van de verspanende industrie.

Bemet International, BendertechniekCellroDMG MORI BeneluxDormer Pramet, DymatoHEIDENHAIN NEDERLAND en Mitutoyo BeNeLux informeren tijdens dit evenement bezoekers over automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek. Alle belangrijke onderdelen die er samen voor zorgen dat een productieproces efficiënt doorlopen kan worden.

Programma en aanmelden

Foto: Demoweek/Bendertechniek


Gepubliceerd op: 7 Maart 2019