Ga terug naar alle nieuwsberichten

Economische missie China

Zakendoen in China? Ga mee op economische missie Guangdong en Hongkong
Van 10 tot 15 november gaat Utrecht Region op economische missie naar China, onder bestuurlijk leiding van de gedeputeerde van de Provincie Utrecht. In deze vijfdaagse missie worden de regio’s Guangdong en Hongkong bezocht. Je kan je als bedrijf aanmelden om nieuwe business in China te vinden door middel van onze bestaande contacten.

Hoe ziet de missie eruit?
De missie bestaat uit een mix van individuele en gezamenlijke bedrijfsbezoeken, matchmaking en networking events. Als je je aanmeldt als bedrijf wordt gekeken hoe het meest uit zo’n economische missie gehaald kan worden. Dit gebeurt door onze lokale partners, die voor ons de matchmaking faciliteren. Deze partners zijn onder andere de Nederlandse Consulaat-Generaals in China en lokale overheden.

Waarom Guangdong en Hongkong?
Guangdong is het Silicon Valley van China vanwege de grote economische activiteiten in de regio. Bedrijven als Tencent, Huawei en DJI en BYD hebben hier hun vestiging. Sinds 1995 heeft de provincie Utrecht een zusterverband met de provincie Guangdong. Door onze relaties in Guangdong zijn er geen gesloten deuren om tot zaken te komen voor bedrijven die zich bij onze missie aanmelden.

Wil je mee?
Stuur een e-mail naar anna@investutrecht.com, roel.franken@utrechtregion.com of ci.eekhart@amersfoort.nl. Dit kan ook als je alleen op zoek bent naar meer informatie. Zij zullen je aanmelding verder behandelen. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening; verder zijn aan de missie geen kosten verbonden.

Klik HIER voor meer informatie. 


Gepubliceerd op: 3 September 2019