Ga terug naar alle nieuwsberichten

Begin een winkel met hulp van Startup Veenendaal

Wil jij een eigen zaak beginnen in de binnenstad van Veenendaal – of ken je iemand die met dat plan riondloopt – , maar krijg je de financiering niet rond of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen? Startup Veenendaal kan je hier bij helpen! Wij bieden jou ondersteuning op alle vlakken en de mogelijkheid een pand te huren tegen een zeer lage prijs.

Of je je plannen al helemaal rond hebt of slechts een vaag idee hebt van wat je als startende ondernemer wil gaan doen; je bent van harte welkom een vrijblijvend startersgesprek te houden met coach Marian Langbroek. Met haar expertise weet zij precies hoe zij jou kan helpen bij het opstarten van je onderneming.

Een strakke pitch en businessplan is niet nodig, maar als je dit wel hebt moedigen wij dit uiteraard alleen maar aan. Iedereen die interesse heeft kan een kennismakingsgesprek komen houden met Marian Langbroek. Deze gesprekken vinden plaats in juli. Samen scherpen jullie het businessplan aan. In een verder stadium zou je als ondernemer zelfs een pand in de binnenstad van Veenendaal kunnen huren tegen gereduceerd tarief!

Samen met Gemeente Veenendaal zorgt Startup Veenendaal voor het laatste zetje in de rug. De deadline om je aan te melden is 30 juni 2019. Pak deze unieke kans en meld je snel aan via www.veenendaal.nl/startup.


Gepubliceerd op: 14 Mei 2019