Ga terug naar alle nieuwsberichten

Eerste ontbijt met burgemeester

We kijken terug op een zeer geslaagd kennismakingsontbijt met burgemeester Gert-Jan Kats. In de sfeervolle ruimte van de Catering Groep Nederland verzorgden gastheer Ronald Burgers en zijn medewerkers een heerlijk ontbijt. BOV-voorzitter Wim Werkman en voorzitter van het Platform Bedrijventerreinen René van Holsteijn gaven tekst en uitleg over hoe het bedrijfsleven in Veenendaal is georganiseerd. Dat we met ruim 700 leden één van de grootste – zo niet dé grootste – plaatselijke ondernemersverengigingen zijn, is al iets bijzonders. Dat we waar mogelijk samenwerken met de gemeente Veenendaal om het economisch klimaat verder te versterken, heeft zijn meerwaarde al vaak bewezen. 

De nieuwe burgemeester vertelde het e.e.a over zichzelf, onder andere dat hij uit het bedrijfsleven afkomstig is. Hij kijkt uit naar een goede en constructieve samenwerking en ondanks ‘dat hij geen ochtendmens is’ vond hij het ontbijt zeer geslaagd, dankzij de interessante gesprekken die hij al had gevoerd.  

Op donderdag 21 februari vindt het tweede ontbijt plaats op bedrijventerrein de Faktorij/De Vendel. Ondernemers op De Batterijen en op Het Ambacht/Nijverkamp krijgen over een paar weken de uitnodiging voor hun ontbijtsessie. Wie niet op een bedrijventerrein zit, mag aanschuiven bij een ontbijt naar keuze.


Gepubliceerd op: 14 Februari 2019