Ga terug naar alle nieuwsberichten

Energieloket Veenendaal

,,Onze belangrijkste dienstverlening is voorlichting geven over de technische oplossingen en subsidiemogelijkheden die er bestaan en particulieren én ondernemers in de juiste richting helpen met energiebesparing. Onze dienstverlening is kosteloos.”

Aan het woord is Teun van Roekel, die samen met Theo van der Hek en Johan Edens invulling geeft aan het Energieloket Veenendaal.

Het Energieloket is als Dienst algemeen economisch belang (DAEB) een verlengstuk van de overheid. Teun: ,,Dat betekent dat wij geen activiteiten mogen doen die andere (commerciële) partijen ook kunnen leveren, omdat je daarmee marktverstoring kan krijgen.”

Hij herkent de geluiden van MKB-ondernemers die gebukt gaan onder de hoge energielasten en wil ze graag de weg wijzen naar besparingsmogelijkheden: ,,Voor veel ondernemers liggen de grootste besparingskansen in:
1. isoleren en slim ventileren;
2. Het optimaal afstellen van je huidige installaties zoals luchtbehandelingskasten en CV ketels; 
3. ledverlichting en slimme verlichting.”

Mail je vragen over maatregelen en subsidies naar teun@energieloket-veenendaal.nl of theo@energieloket-veenendaal.nl. Meer informatie: https://duurzaamveenendaal.nl/trefpunt 

Op de foto van links naar rechts: Teun van Roekel, Theo van der Hek en Johan Edens


Gepubliceerd op: 17 November 2022