Ga terug naar alle nieuwsberichten

Feeding the World Together

Heeft u als (agro)ondernemer internationale activiteiten of ambities? Wilt u speeddaten met agri & foodspecialisten van Nederlandse ambassades en buitenlandse handelsraden in Nederland van ruim 60 landen? Kom dan op 20 juni naar dit eenmalige evenement in Utrecht. Hier wordt u bijgepraat over voedselveiligheid, stedelijke voedselvoorziening, water en andere landbouwontwikkelingen.

Het event is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), de Rabobank en het Trade Counsellor netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.

De middag wordt geopend met enkele keynote-sprekers waaronder minister Carola Schouten (tbc) en voorzitter groepsdirectie Rabobank Wiebe Draijer (tbc). Hierna worden interactieve paneldiscussies gehouden met sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap, rond 3 centrale thema’s:

  • Food Waste
  • Feeding the Cities
  • Climate Change & the challenge of efficient Water Use in Agriculture

Daarna is de middag gewijd aan speeddaten. In 2 rondes kunt u aan 2 door u gekozen regiotafels in gesprek gaan met agri & foodspecialisten van de Nederlandse ambassades, landenexperts van de Rabobank, handelsraden van de buitenlandse ambassades in Nederland en medewerkers van het ministerie van LNV en RVO.nl. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner.

Programma

13.30 – 14.00 uur Inloop en registratie met koffie en thee

14.00 – 14.30 uur Opening met keynote sprekers

14.30 – 15.30 uur 3 korte panelsessies tussen ondernemers, ambassadevertegenwoordigers en experts

15.30 – 16.30 uur 2 speeddatesessies met vertegenwoordigers van 2 uit 8 regio’s naar keuze

16.45 – 17.30 uur Plenaire wrap-up en afsluiting

17.30 – 19.00 uur Netwerkborrel en walking dinner

Namen van sprekers worden spoedig bevestigd. De voertaal tijdens het evenement is Engels.

Kosten en deelname

Deelname is gratis. Meld u aan vóór 5 juni. Let op: aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Schrijf u dus snel in en mis deze kans niet om in één middag een nuttige én plezierige ‘wereldreis’ te maken!


Gepubliceerd op: 9 Mei 2018