Ga terug naar alle nieuwsberichten

Gemeente Veenendaal bedankt ondernemers

Veel Veenendaalse ondernemers hebben een onstuimige periode achter de rug. En nog steeds. De coronacrisis blijft zorgen voor flinke uitdagingen. We hebben te maken met een wereld waarin de werkelijkheid van vandaag door het coronavirus morgen alweer is achterhaald. Tegelijkertijd groeit de economie hard en wordt het vinden van personeel steeds lastiger. Deze omstandigheden vergen het nodige van u, als ondernemer. Ik heb dan ook groot respect voor het doorzettingsvermogen, de ondernemerszin en de flexibiliteit van u en alle andere Veenendaalse bedrijven en wil u daarvoor enorm bedanken!

Als wethouder Economie & Werk bezoek ik wekelijks vier bedrijven: bij voorkeur op locatie, maar indien nodig digitaal. Dankzij deze contacten hoor ik wat goed gaat en waar u tegenaan loopt. Staat u ook open voor een bedrijfsbezoek, mail dan naar ondernemen@veenendaal.nl Daar kunt u ook terecht als u vragen heeft of wanneer er zaken spelen waarin de gemeente mogelijk een rol kan vervullen. Ik hoor graag van u!

Een sterke lokale economie maken en behouden wij samen, met elkaar. Als gemeente Veenendaal bedanken wij alle ondernemers voor hun inzet, betrokkenheid en ondernemerschap!

Dylan Lochtenberg,
wethouder Economie & Werk


Gepubliceerd op: 19 November 2021