Ga terug naar alle nieuwsberichten

Genomineerden Business Event Veenendaal bekend

Op maandag 16 december vindt het vernieuwde Business Event Veenendaal plaats in Theater Lampegiet, dit jaar in combinatie met het 25-jarig jubileumfeest van de BOV. De Jury heeft bekendgemaakt welke prachtige bedrijven dit jaar genomineerd zijn.

In de categorie Jonge ondernemer/onderneming komen Shoelia, Suntech Energy en de Zoutkamer op het podium. In de categorie MKB/Detailhandel zijn dat de Dutch Boosting Group, VST en de Bombardon/Reinaerde. Bij GrootZakelijk zullen G. van Harten, Pokon Naturado en Frank van Woerden strijden om de titel Ondernemer van het Jaar.

Er is nog een vierde prijs te winnen: de Rabo Publieksprijs. Het stemmen voor de Rabo Publieksprijs gebeurt voor het eerst online en voorafgaand aan het evenement. Tot 15 december 22.00 uur kan iedereen eenmalig via de website businesseventveenendaal.nl zijn of haar stem uitbrengen en per categorie een winnaar kiezen.  

Op de foto: alle Genomineerden met op de achterste rij links vertegenwoordigers van de vier hoofdsponsors: gemeente Veenendaal, BOV, Rabobank Vallei en Rijn en Olenz Notarissen. Foto: Annemarie Bakker Fotografie.


Gepubliceerd op: 7 November 2019