Ga terug naar alle nieuwsberichten

Gert-Jan Kats bij De Faktorij/De Vendel

Burgemeester Gert-Jan Kats maakt op uitnodiging van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) een toer langs de bedrijventerreinen om kennis te maken met Veenendaalse ondernemers.

Eerder was hij te gast bij de Compagnie en Compagnie Oost en afgelopen week heette WilemJan Achterberg als voorzitter van de Coöperatieve Vereniging De Faktorij/De Vendel de burgemeester welkom.

Tijdens de kleinschalige ontbijtsessies vertelt Kats niet alleen het een en ander over zichzelf, maar krijgen de aanwezige BOV-leden de kans vragen te stellen en heikele kwesties aan te kaarten. Zo maken de ondernemers op bedrijventerrein de Faktorij/De Vendel zich grote zorgen over de verkeersveiligheid op de Vendelier, vanwege de daar geparkeerde vrachtwagens. Nieuw was deze problematiek niet voor Kats, maar de ernst van de situatie werd hem en de verantwoordelijke wethouder Dylan Lochtenberg extra duidelijk gemaakt. ‘Dit nemen we mee’, reageerde Kats.

Na afloop van het ontbijt werden de gasten rondgeleid door The Maxx, waarna de burgemeester constateerde dat hij hier zeker niet voor de laatste keer was geweest.

Op 11 april bezoekt Kats Het Ambacht/Nijverkamp en op 11 april De Batterijen.


Gepubliceerd op: 23 Februari 2019