Ga terug naar alle nieuwsberichten

Gezocht: kennis over zonnepanelen en LED-verlichting

De Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal organiseert eind oktober, in samenwerking met de gemeente Veenendaal, een infosessie voor deelnemers aan het Energieconvenant Veenendaal. Tijdens deze middag willen we de deelnemers graag informeren en enthousiast maken over twee kansrijke maatregelen: het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van ledverlichting.

Hiervoor zijn we op zoek naar bedrijven die op een leuke manier iets vertellen over zonnepanelen en/of ledverlichting. Hoe ziet het eruit? Welke prestaties kun je verwachten? Wat zijn randvoorwaarden voor het toepassen van de technieken? Wat kost het ongeveer en (vooral) wat levert het op?

De bedoeling is om algemene informatie te geven aan de deelnemers van het convenant, waarmee ze weer verder aan de slag kunnen om energiebesparende maatregelen uit te voeren. De focus ligt dus niet op acquisitie – maar het is natuurlijk een mooie manier om de dienstverlening van je bedrijf in de schijnwerpers te zetten!

Ben je geïnteresseerd om je kennis te delen met een grote groep bedrijven die hard bezig is met energiebesparing en –opwek, mail dan naar energiemanager@boveenendaal.nl met een korte toelichting hoe je deze kennissessie wil gaan aanpakken.

We zien uw aanmelding en ideeën over een dergelijke infosessie graag tegemoet! De BOV behoudt zich het recht voor om een selectie te maken binnen de bedrijven die zich hiervoor melden.


Gepubliceerd op: 16 September 2019