Ga terug naar alle nieuwsberichten

Gezocht: samenwerking voor duurzaamheid

De gemeente Veenendaal zoekt bedrijven en winkels in Veenendaal voor een samenwerking om haar inwoners beter te informeren over duurzaamheid, aangevuld met concrete acties die aanzetten tot actie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

·         U plaatst een informatie-display met informatie afkoppelen van regenwater, energiebesparing, vergroenen van de tuin etc. De gemeente levert de display en de informatie.

·         U plaatst een regenwaterafkoppel-display en/of een energie-display met kant en klare afkoppelsetjes (bochtje, buisje, verloopstukjes, kapje, zaagje) en isolatiepakketjes. De gemeente levert de display.

·         Korting op een regenton. U geeft de korting en de promotie regelt de gemeente.

·         U verstrekt een voucher aan Veenendaalse consumenten als ze bij u een regenton kopen. Met deze voucher kunnen zij de regenton kosteloos door de gemeente laten aansluiten.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden. U heeft misschien nog wel andere ideeën.

Zou u met ons willen samenwerken en heeft u ideeën voor een actie of vragen, neem dan contact op met onze senior adviseur rioleringen, André Meijerink. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 358 en via mail andre.meijerink@veenendaal.nl.


Gepubliceerd op: 15 Oktober 2019