Ga terug naar alle nieuwsberichten

Goede spullen over. Weggooien of…?

Er zijn van die momenten dat je op de zaak eens flink gaat opruimen. Pennen en schrijfblokken met een oud logo, stoelen, een bureau, kast of ander meubilair, een printer… Veel dingen zijn vaak te goed om weg te gooien. Liever geef je de spullen, die nog best een ronde meekunnen, aan vrijwilligersorganisaties.   

Maar ja, dat is dan wel een extra klus. Inventariseren welke organisaties er in Veenendaal zitten. Vervolgens benaderen met de vraag waar ze behoefte aan hebben. Dat vervolgens inventariseren en daarna regelen dat alles wordt opgehaald. Tijdrovend.

Je kunt het ook anders doen. Laat onze MVO Makelaar, Angelique Ottens, weten dat je spullen hebt waarvan je wilt dat ze goed terecht komen. Maak gebruik van haar netwerk, wat veel efficiënter is dan zelf uitzoeken. Dat kan gaan over kantoormeubilair maar ook over 100 notitieblokken met een verkeerd logo of een laptop of printer. 

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven verhuisde van de Nieuweweg naar De Smalle Zijde en zij schakelden Angelique in. Met als resultaat dat o.a. MOMO theaterwerkplaats, Buurthuis De Driehoek, ICF/Taalhuis, Netwerk voor Jou, Zideris en Baptistengemeente De Rank erg blij met de bureaus, stoelen, ladekasten en whiteboards. Een zeer geslaagde match!

Je kunt Angelique bereiken op 06-38351304 of via angelique.ottens@sharity.eu


Gepubliceerd op: 23 Maart 2022